duminică, 4 septembrie 2011

Balcani

Mi-am adus aminte de pozele de la Festivalul Club A de anul acesta, de la concertul Travka. Cu o seara inainte fusesem la concertul lor din Constanta (da, stiu, poate ca am inceput sa ii urmaresc prea mult?), intr-un club micut, in care oamenii erau foarte aproape de formatie. Sambata dimineata am dat o raita prin vama, apoi m-am intors in Bucuresti ca sa ajung la timp la concertul lor pe scena de langa BNR. Nu stiu de ce am luat aparatul cu mine, nu neaparat pentru Travka, cred ca vroiam sa prind si cateva cadre cu multimea, atmosfera, Byron sau Partizan.

Pun poza asta pe blog tocmai acum pentru ca nu cred ca ar trebui sa las sa se uite asa de usor look-ul unic al lui George din seara respectiva. S-ar putea ca "look" sa nu fie un cuvant potrivit. As putea spune ca era un "antilook". M-am tot uitat peste pozele cu el de atunci incercand sa aleg una care il infatiseaza cat mai corect, insa in cele din urma am ales una in care o buna parte din detalii sunt ascunse. Cine a fost acolo, cred ca mai tine minte la ce ma refer.

Merg la concerte Travka de 6 ani de zile. In ultimii 2 ani, unul dintre principalele motive pentru care merg este ca la fiecare concert sper ca o sa cante Proprietarul de Poduri sau Balcani. Imi zic "hai ca poate de data asta fac o exceptie, poate isi incalca regula". Pana acum nu am avut noroc, dar nu o sa renunt. Ca atunci cand au cantat Riders on the Storm in MTR (foarte tare Alexei la clape atunci!). Cine s-ar fi asteptat la asa ceva?? Cantitatea de Travka din sange oscileaza. Travka te dezamageste ca si echipa de fotbal cu care tii de ani de zile, sau ca fata de la care intotdeauna ai sperat mai mult. Dar asta este perfect normal, pentru ca toate fac parte din viata. 

De asta rasaritul m-a prins uneori prea confuz, 
Cu momente de rutina in care m-am intrebat 
De ce esti atat de schimbat.




061_05 

 

2 comentarii:

olimpia sapunaru spunea...

Le aveam pe cd, dar nu am avut niciodată timp să le încarc...şi-aşa au trecut 5 ani; le-am încărcat special pentru tine, ca să-ţi mai iau din năduf :)
Am încărcat tot concertul, de altfel. Concert, care e,de fapt, o repetiţie Travka cu public; ţin minte că se nimeriseră în Big Mamou dinamovişti cu rapidişti, fusese meci, parcă şi s-au avut ca fraţii.

http://www.youtube.com/watch?v=8wJPmDXbRp0

http://www.youtube.com/watch?v=1Q6Mf9aVUJ4

La "Zborul" a fost nebunie!!!...cred că am pe undeva şi coverul "Riders on the Storm" din MTR, dar ţin minte că nu are o calitate grozavă; dacă sunetul e bun, îl urc(în cerul) youtube.

olimpia sapunaru spunea...

Aaa..şi Balcani, uite-aici:

http://www.youtube.com/watch?v=a7h42ETUehY