vineri, 3 decembrie 2010

Travka in Kulturhaus


Culoare si lumini. Multa culoare, in club, pe scena si in public. A fost singura data cand am fost la Travka cu aparatul foto (poate si ultima, deoarece prefer intotdeauna sa fiu acolo, decat sa fiu in spatele lentilei).


Kulturhaus ne-a facut sa ne simtim privilegiati ca suntem prezenti la ultimul concert din turneul Travka. Si asa a fost, formatia fiind intr-o forma care poate fi surclasata doar de cheful lor de distractie. Au facut ce-au vrut, ca de obicei, si desi playlistul a fost acelasi ca in celelalte concerte din turneu, noi ne-am simtit diferit, iar speranta incepe sa creasca in mine ca poate fi ca inainte.

Pana data viitoare, relaxati-va.2 decembrie 2010


5 comentarii:

Anonim spunea...

genial

olimpia sapunaru spunea...

pentru pozele acestea ar trebui să te găsesc atunci când dau search "Travka" pe google printre primele poziţii; eu te-am găsit undeva sub al 54-lea "O"; :)
ca să-i scutesc pe alţii de efortul de a căuta în "o"-ul google mi-am permis să te "citez" pe pagina mea de facebook; şi nu renunţa la aparat când mai vii la Travka, chiar dacă îţi înţeleg "frustrarea", fiindcă aşa cum spuneai, cu alte cuvinte desigur, concertul de la Kulturhaus ne-a trimis pe toţi în lună. Travkanauţi:)

byr spunea...

multumesc olimpia. dar cum ai ajuns tu pana la pagina 54? :)

olimpia sapunaru spunea...

cu răbdare...şi tutun!!! :)

radiowhisper.com spunea...

Buna Ziua!
Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper - un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea sa ni te alături şi să colaborăm (binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi acordăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri.
Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta.whisper sau un e-mail, tot la asculta.whisper@yahoo.com, pentru a discuta mai multe.

www.radiowhisper.com
Multumesc,
Cu stimă Vlad!